Shangdong Shengrun Speciale Automobile Co, Ltd, është radhitur në mesin e ndërmarrjeve të caktuar për të prodhuar dhe meremetim automobilave të miratuara nga Komisioni për Zhvillim dhe Reformës të Kinës (ish Ekonomisë dhe Tregtisë e Komisionit të Kinës), ndërmarrje e parë të bashkëpunimit me produktet e saj të listuara në njoftim publik në automobil refitting për menaxhimin. 

Lexo më shumë

Produkte Featured

Adresa juaj e emailit jo ante jo ligula placerat condimentum në eu est vehicula magna

Arrival Produkte

Adresa juaj e emailit jo ante jo ligula placerat condimentum në eu est vehicula magna

partener

Adresa juaj e emailit jo ante jo ligula placerat condimentum në eu est vehicula magna

WhatsApp Online Chat !