Shangdong Shengrun Специјални автомобилски копродукции, Ltd меѓу назначен претпријатија за производство и наместете автомобилски одобрени од страна на развој и Комисијата за реформи на Кина (поранешна економија и комисија за трговија на Кина), првиот претпријатие соработка со своите производи наведени во јавниот повик за автомобил се наведени ја ставите за управување. 

Прочитај повеќе

Избрана Производи

Curabitur не ante не ligula placerat condimentum во ЕУ est vehicula magna

Пристигнување Производи

Curabitur не ante не ligula placerat condimentum во ЕУ est vehicula magna

partener

Curabitur не ante не ligula placerat condimentum во ЕУ est vehicula magna

WhatsApp Online Chat !