Shengrun Bulk Cement Tangki Tank sarana Truck Semi Trailer - China Shandong Shengrun Automobile

Shengrun Bulk Cement Tangki Tank sarana Truck Semi Trailer


  • Potongan: US $15,000 - 40,000 / Piece
  • Min.Order Quantity: 1 Piece
  • Sumber Kabisan: 500Piece/Pieces per Month
  • Port: Qingdao or Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Lingkup aplikasi

    Iku cocok kanggo transportasi akeh fly awu, semen, wêdakakêna jeruk, wêdakakêna biji, wêdakakêna logam, alkali granular, lan bahan garing karo diameteripun partikel ora luwih gedhe saka 0.1mm.
    Utamané dipigunakaké kanggo tetanduran semen, warehouses semen lan konstruksi gedhe, bisa nyimpen akèh packaging bahan lan bongkar momot pegawe. Transportasi akeh unloads cepet, isih tingkat kurang, lan kinerja safety dhuwur.

    Produksi Specifications:

    specifications
    Produsen  Shandong Shengrun Automobile Co., Ltd
    Panggil model SKW9380GFLA / SKW9401GFL / SKW9407GFLA / SKW9404GFLA / SKW9402GFLA /
    SKW9403GFLA / SKW9406GFLB / SKW9403GSN
    sakabèhé Length 9500mm-13000mm
    sakabèhé Wide 2500mm
    sakabèhé Dhuwur 3800mm-3990mm
    tare Bobot About7500KGS-15000KGS
    Total Volume 30m³-68m³
    Photo kanggo referensi, Kita bisa uga Produsèn semen akeh semi trailer miturut syarat khusus.
    tangki Body
    wangun Pilihan (One Silo karo utawa jinis V loro, telu Silo Design)
    tangki Body 5mm utawa 6mm / Q235carbon baja
    piring end 5mm utawa 6mm / Q235carbon baja
    manhole Cover Cobon 500mm baja
    Discharging Pipe 3 utawa 4 inch selang karet, 1pcs, 6m / saben
    sasis
    As 2 utawa 3 As, 13T / 16T, BPW / FUWA / HUAJING account
    main Beam Q345carbon baja, Welding Design
    Kaki support Jost (D200T) utawa China account 28T
    Suspension penundaan Mechanical / Jerman utawa Amerika jinis / Suspension Air
    Leaf Spring 90 (W) mm * 13 (kekandelan) * 10 Layer utawa liyane
    Braking
    System
    WABCO RE6 relay tutup; T30 / 30 + T30 Spring kamar brake, kamar online 45L
    ban 12.00R22.5 / 315 80R22.5 / 11.00R20 / 12.00R20 Brand bisa pilihan
    Rim 9.00-22.5 / 8.00-20 / 8.5-20 China Brand
    King Pin Jost 2.00 utawa 3.5 inch bolt-in king pin
    ABS pilihan
    Painting wedhi sasis lengkap blasting kanggo ngresiki teyeng, 1 jas Perdhana anticorrosive, 2 jaket saka Paint final
    aksesoris kothak siji alat
    Sarat Shipping Miturut Bulk Cargo, Roro utawa 40HQ




  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !