Contact Us

Shandong Shengrun Automobile Co., Ltd

Address

alamat kontak: Ora. 1, dalan tongya, kutha quanpu, Liangshan kabupaten, kutha Jining, provinsi Shandong.

telpon

86 010-80702800

86-13675372088

jam

Ana-ana: 9 esuk kanggo 6pm

Ana: 10am kanggo 2pm

Minggu: Ditutup

Arep digarap US?



WhatsApp Online Chat !